Amasya İli Taşova İlçesi Arpaderesi Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Tüzük gereği dernek yönetimin almış olduğu 02/11/2023 tarih 33 kararına istinaden 03.12.2023 Pazar günü Saat 15.00’de İstanbul Bağcılar ilçesi Fatih mahallesinde bulunan dernek merkezinde aşağıda gündem maddeleri çerçevesinde 2023 yılı seçimli Olağan Genel kurul Toplantısı yapıldı. Yeterli çoğunluk oluşturulduğu için olağan Genel Kurul maddelerine geçildi.

GÜNDEM:

1- Açılış ve Yoklama yapıldı.Yeterli çoğunluğun sağlanması neticesinde maddelerin görüşülmesine geçildi.

2- Saygı duruşu yapılalrak İstiklal marşı okundu.

3- Divan seçimi oluşturuldu, divan başkanlığına Sezai FAZLA, Katip üyelerine Murat EZGİN ve Taner ÖZDEMİR getirildi.

4-Faaliyet raporu Recep BOLAT tarafından okundu..

5-Yönetim ve Denetim Kurulu'nun ibra edildi.

6-Yeni Yönetim ve Denetim Kurulları seçildi.

DERNEK YÖNETİMİ // Recep BOLAT Başkan, Mustafa KÜÇÜK Başkan Yardımcısı, Saim Limon, Yavuz ÇETİN, Hakan ATALAY Asil, Zafer ÖDÜBEK, Nihat DEMİR, Sercan BOLAT, Burhan FAZLA, Caner ÖZDEMİR yedek üye.

DENETLEME –Aytekin DENİZ, Nazım BOLAT, Nevzat KAVAK asil, Ayhan AYDIN, Osman GÜNEY, Salih KÜÇÜK yedek üye olarak seçildi.

Başkan olarak seçilen Recep BOLAT teşekkür konuşması yaparak; "Değerli Köylülerim ve dernek yönetim ve değerli üye arkadaşlarım, Köyümüz ve derneğimiz adına maddi ve manevi elimizi taşın altına her zaman olduğu gibi yine koyacağız, köyümüz için ne gerekiyorsa geçmişte yaptığımız gibi yine Taşova' da, Amasya' da temsil ederken layıkıyle güzel yerlerde olmasına çalışacağız. Sizlerin desteği bizim için önemlidir." dedi.