Taşova Orman Köylüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma TOKSOY Derneği Başkanı Kazım Özdemir, Akparti Kadın kolları ve Gençlik kolları ile bir araya geldi.

  31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimi için AK Parti’den aday adaylığını 21 Kasım 2023 günü açıklayan Özdemir Çağpar caddesindeki Yağmur Lokantasında düzenlenen kahvaltı programında Adalet ve Kalkınma Partisi Taşova Kadın Kolları ve Gençlik kolları ile bir araya geldi.

 Düzenlenen proğrama; Ak Parti İlçe Başkanı Tekin Sobacı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye başkan aday adayı Kazım Özdemir, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Akgül ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Gençlik Kolları Başkanı Emre Kavi ve Yönetim kurulu üyeleri, Karadenizliler Derneği Başkanı Adem Atasoy katıldı.

  Başkan Sobacı’nın yaptığı açış konuşmanın ardından söz alan Belediye başkan aday adayı Özdemir, “Şimdiye kadar görev yapan başkanlarımıza teşekkür ediyor, vefat edenlere Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.. Herkesin belediye başkanı olacağım. Bulunduğu makama güç olan değil, güç veren bir anlayışla bir yolculuğa çıkıyoruz. Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.