Ankara Esençay Köyü Gönüllüleri Derneği 4 ncü Olağan genel kurul toplantısı 22 Ekim 2023 Pazar gerçekleşti. Saygı duruşuyla başlayan genel kurul toplantı maddelerinin ve görüşüldükten sonra başkanlık seçimi yapıldı.

 Tek liste halinde girilen seçimde Dernek başkanı İlhami Arslan tekrar başkan seçildi.

 Dernek Başkanı İlhami Arslan;  Dernegimiz de her zamanki gibi dostça kardeşçe en önemlisi herkesin fikrine saygı duyularak önceliğimiz Köyümüz Köylümüz diyerek ben değil bizler diyerek tüm üyelerimizle hem fikir olarak bugüne kadar her anlamda Derneğimiz ve sizlerin sayesinde yapılanları görerek yeniden bu özel görevi başarıyla yürütmek üzere bir dönem daha şahsımıza verildi.

  Sizlerin sayesinde yeniden ilk günkü heves ve heyecanla elimizden gelenin daha iyilerini yapmak için Köyümüzün, Köylümüzün yanındayız. Hayırlı uğurlu olsun. İfadelerini kullandı.

 Seçimler sonrasında Ankara Esençay Köyü Gönüllüleri Derneği Başkanlığına: İlhami Arslan, Başkan Yardımcılığına: Serkan Akyüz, Yönetim kurulu asıl üyeliklerine: Aydın Üstün, Ayhan Kaya, Ercan Kara, Mehmet Uluçay, Volkan Özdamar seçildiler.