Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 08:15

HEMŞERİMİZ GÜLCAN ERDEM’E KUŞADASI GİRİT FESTİVALİNDE BÜYÜK İLGİ

İlçemiz Hacıbey köyü doğumlu Gülcan Erdem Atalarının Muhacir olarak yıllar önce yola çıktıkları Selanik Kayalar Kozlu köyünden Amasya Taşova ilçemize uzanan zor ve ıstırap dolu yolculuklarını kaleme aldığı ‘’ Mübadil oldum ‘’ isimli eserini yüzlerce insanın katıldığı festivalde imzaladı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 28-05-2017 19:22   Güncelleme : 28-05-2017 19:22
HEMŞERİMİZ GÜLCAN ERDEM’E KUŞADASI GİRİT FESTİVALİNDE BÜYÜK İLGİ

Her yıl Mayıs ayının 19.20.21.tarihleri arası  Kuşadası Sevgi plajı bölgesinde bu sene  8.sidüzenlenen geleneksel Giritliler festivaline ilgi büyüktü. Hatta Yunanistan’dan gelen Giritlilerin de katıldığı etkinlikte Yunanca ve Türkçe şarkıların söylendiği, yöresel oyunların oynandığı festival görülmeye değerdi.

 Bu muhteşem etkinliğe İzmir Bornova’dan katılan ilçemiz Hacıbey köyü doğumlu eğitimci yazar Gülcan Erdem kitabı ‘’ Mübadil oldum ‘’ isimli eserini açtığı standa  imzaladı. Büyük ilgi gören “Mübadil Oldum” isimli kitap kısa sürede tükenince yazar Gülcan Erdem eserini posta ile kitapseverlere ulaştıracağını belirtti .

Yazar Gülcan Erdem’e destek amacıyla çevrede yaşayan Taşovalı hemşerilerimiz yalnız bırakmadı. İlçemiz Uluköy doğumlu eğitimci Kenan Akça festival süresince yazar Gülcan Erdem’e destek oldu.

Yazar Gülcan Erdem yüzlerce insanın katıldığı Giritliler festivalinde standına ve kitabına gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu belirtirken,  kitabına konu olan muhacir ailesinin çektiği acı ve ıstırap dolu serüveni herkesin okuması gerektiğini belirtti.

                                                                            Haber : Sezgin ÜNSAL – Kuşadası – Aydın

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert