Uzun Yıllar Ülkü Ocakları’nda yöneticilik yapan ve son olarak Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Akgül, MHP Amasya İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

 Ülkü Ocakları Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Akgül, Amasya’ya hizmet yarışında MHP İl Başkanlığına aday olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: 

“16 Eylül 2023 Cumartesi günü yapılacak olan MHP Amasya İl Kongresinde, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Edip Semih Yalçın Bey’in takdirleri ile İl Başkan Adayı olarak yola çıkmış bulunmaktayım. İki adaylı geçecek olan kongremizin Amasya’mız adına hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.“

“Amasya’da kazanan Milliyetçi-Ülkücü Hareket olacak”

Yapılacak olan kongrenin, hayırlara vesile olmasını dileyen Akgül, şunları kaydetti:

“Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği “Lider Ülke Türkiye” vizyonu ile ülkemizin ve Amasya’mızın en güzel yerlerde konumlanması bizim en büyük önceliğimiz olacaktır. Bu uğurda Ülkücü Hareketin bizlere tutmuş olduğu ışık ile yol haritamızı çizecek ve yoğun bir gayret içerisine gireceğiz. Yaklaşan 2024 Yerel Seçimlerinde bütün ülküdaşlarımızla kenetlenmiş olarak yapılacak olan seçimlerde muvaffak ve muzaffer olma iddiasında olacağız. Binlerce yıllık geçmişi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, kadim Türk tarihinde mümtaz bir yere sahip olan, turizmi, sanayisi ve tarımsal faaliyetleri ülkemizin en özel şehirlerinden olan Amasya’mızın çok daha ileri gitmesinin takipçisi ve savunucusu olma niyetindeyiz.  Cumartesi günü gerçekleşecek olan kongremizde bir toy havasında, tüm ülküdaşlarımız ile birlik beraberlik içerisinde, gönül gönüle olacağız. Bilvesile tüm ülküdaşlarımızı 16 Eylül 2023 Cumartesi günü gerçekleşecek olan kongremize davet ediyorum. Son olarak şunu ifade etmek isterim ki: Amasya’da kazanan Milliyetçi-Ülkücü Hareket olacak.”