Taşova Şehit Himmet Aydemir Halk Eğitimi merkezi Müdürlüğümüz tarafında 2022-2023 Eğitim Öğretm Yılında Mezun Öğrencilere yönelik açmış olduğu TYT ve AYT kurslarında büyük başarı sağlandı. Sayısal ve Eşit Ağırlık olmak üzere iki grup olarak açılan kurslarımıza toplam 35 öğrenci kayıt yaptırarak devam etti. Bu kurslarda Edebiyat, matematik, fizik, kimya, biyoloji, tarih, coğrafya, felsefe ve din kültürü ve Ahlak bilgisi dersleri verildi. Rehber öğretmen tarafından Akademik Danışmanlık konusunda rehberlik yapıldı. Kurs sonunda soru çözme saatleri uygulaması uygulandı. Deneme sınavları yapılarak eksiklikler ve motivasyon çalışmaları yapıldı.

    İlçemiz merkez ve köylerde liseleri bitirip yerleşemeyen ve mezuna kalan öğrencilere bir alan açmak imkan sağlamak ders çalışma ortamı yaratmak ve bu anlamda ilçemizde bir boşluğu doldurmak amacıyla çıktığımız bu yolda ulaşılan sonuç bizleri oldukça mutlu etti

    Bu çalışmalarımızda desteklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Okul Müdürlerimize teşekkür ederiz. Yine bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor öğrencilerimizi kutluyoruz.

                Açıklanan sonuçlara göre

2 Öğrencimiz Tıp Fakültesi

2 Öğrencimiz Bilgisayar Mühendisliği

1 Öğrencimiz İç Mimarlık

2 Öğrencimiz Ziraat Mühendisliği

1 Öğrencimiz Deniz Ulaştırma ve İşletme Fakültesi

1 Öğrencimiz Uluslararası İlişkiler Fakültesi

1 Öğrencimiz Tarih Bölümü

1 Öğrencimiz Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü

2 Öğrencimiz Hemşirelik

11 öğrencimizde çeşitli 2 yıllık ön lisans programlarına yerleşmişlerdir.

Sevgili Mezun Öğrencilerimiz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında da  sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Kayıtlarımız başlamıştır. Kurslarımız hafta içi 09.00-17.00 arasında olacaktır. Kayıt ve bilgi için sizleri Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüze bekleriz.