Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yayımlanan son hava durumu raporuna göre bunaltıcı sıcaklar ay sonuna kadar devam edecek. Sıcaklar mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üstünde seyredecek.

  Ülke genelinde kavurucu sıcaklar etkisini sürdürmeye devam ediyor. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrederken bazı bölgelerde termometreler 43 dereceyi aştı.

  Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) açıkladığı son hava durumu raporuna göre, doğu ve güneydoğu kesimlerinde görülen sıcak hava dalgasının bugünden itibaren, diğer bölgelerde de etkili olacak.

  Hava sıcaklıkları İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da önümüzdeki hafta boyunca mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyredecek.

  Sıcaklar mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üstünde olması bekleniyor. Hava genellikle güneşli, parçalı bulutlu ve az bulutlu şeklinde olacak. Önümüzdeki hafta içinde sıcaklık ortalama 31 derece dolayında olacak. Bazı ilçelerde ise sıcaklık 36 dereceyi görecek.