Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
28 MART Perşembe 14:09

Muharrem İnce Taşova da Halka Seslendi

Yalova millet Vekili Muharrem İnce Taşova İlçe Emniyet Binasını ziyaret etti. Taşova da görev yapan emniyet güçlerinin Polis Haftasını Kutladıktan Sonra Taşova İlçe Meydanında Halka Seslendi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 10-04-2017 19:35   Güncelleme : 10-04-2017 19:35
Muharrem İnce Taşova da Halka Seslendi

    Cumhurbaşkanına verilen kararname yetkisi ile 3.5 milyon Suriyeli mültecinin bir kararname ileTürkiye vatandaşı yapılabileceğini savunan İnce şöyle konuştu:
" Cumhurbaşkanı evet çıkarsa sabah eline böyle bir kağıt alacak. Yazacak kararnameyi, 3.5 Milyon Suriyeli vatandaş yapılmıştır. Gönderecek resmi gazeteye yayınlanacak. Mesela devlet memuru olup da buna evet diyecek adamın aklını peynir ekmekle yemiş olması lazım. Mesela şöyle der 'Emekli ikramiyeleri şimdiden sonra 10 taksitle ödenecek; Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü lağvedilmiştir.' Bunlara benzer şeyler  yapabilir. Bu yetkiyi veriyorsunuz. Yani 3,5 milyon devlet memurundan bir tane evet çıkmaması lazım. Böyle bir yetki verilmez kimseye."

    'HAKKIM HARAM ZIKKIM OLSUN TRT'YE'

    Diyanet İşleri Başkanlığı'nın işyerinde çay demleyen memurlar için verdiği fetvayı hatırlatan Muharrem İnce sözlerini şöyle sürdürdü:
    "Bakın geçenlerde 4-5 memur bir devlet dairesinde su ısıtıcısı alıyorlar. Çay alıyorlar, şeker alıyorlar. Diyorlar ki 'Fişi de takarız dairede çay demleriz.' Birisi diyor ki 'Bir dakika haram olur bu devletin elektriği ile çay demliyoruz'. Bakın ne güzel Müslümanlar var, ne iyi insanlar toplumumuzda. Diyanete soruyorlar. Diyanet diyor ki 'Caiz değildir, devletin elektriği ile çay demleyemezsin'. Ey Diyanet sen gidiyorsun o gariban memura fetva veriyorsun, şu Recep Tayyip Erdoğan'a da bir fetva versene. Devletin parası, devletin uçağı, devletin otobüsü, devletin TRT'si. Bizim paralarımızla evet propagandası yapıyorsun. Burada binlerce insan var. Bunu TRT'de görecek misin? Görmeyeceksin. Neyi göreceksin sabahtan akşama kadar evet propagandası göreceksin. E benim de vergim var orada. Sizin de var. Elektrik faturalarının yüzde 2'si TRT payı, hepimiz ödüyoruz. Geçenlerde genel başkanımızı TRT'ye çıkarıyorlar. Röportaj yaparken ' Cumhurbaşkanı konuşmaya başladı sen bekle biraz' deyip ona bağlanıyorlar. Terbiyesizliği görüyor musunuz? Türkiye'yi köy köy gezeceğim hakkım haram zıkkım olsun TRT'ye diyorum."

Haber Fotoğraf ;
Erhan Gündüz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert