Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 05:19

TEKNOCEP Mağazasının Açılışı Yapıldı

Bir zamanlar kuyumculuk, galericilik derken son yılların revaçta mesleği haline gelen Cep telefonu iş yerlerine bir yenisi daha eklendi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 27-05-2023 08:37
TEKNOCEP Mağazasının Açılışı Yapıldı

  Bir zamanlar kuyumculuk, galericilik derken son yılların revaçta mesleği haline gelen Cep telefonu yerlerine bir yenisi daha eklendi.

”Telefona dair herşey” sloganıyla yola çıkan TEKNO CEP mağazasında; cep telefonu ve aksesuarları,  Akıllı Şarj Aleti,  Kılıflı Şarj aletleri, Araç Şarj aletleri Çoklu Şarj aletleri ve Orijinal ürünler ile kontör satışı yapılıyor.

  Ozan Köksal ve Vural Güney Güngör tarafından 26 Mayıs 2023 Cuma günü Atatürk Bulvarı No 9/A (Bizim Börekçi) yanında saat 13. 30’da gerçekleştirilerek hizmete açılan mağazanın açılış törenine; Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Ak Parti İlçe Başkanı Tekin Sobacı, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ömer Özalp,  Taşova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Temiz, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Çelik, İl Genel Meclisi üyesi Duran Yeter, İş insanı Arif Yılmaz, Özgür Mobilya sahibi Ali Rıza Ağış, ve davetliler katıldı.

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert