Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
16 NİSAN Salı 18:14

Taşova’da Milli Eğitim Çalışanlarına Yangın Eğitimi Verildi

AMASYA İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma ve İş Güvenliği birimleri tarafından, okullarda çalışan destek elemanlarına, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanuna göre Yangın Eğitimi semineri verildi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 21-02-2017 16:09   Güncelleme : 21-02-2017 16:09
Taşova’da Milli Eğitim Çalışanlarına Yangın Eğitimi Verildi


    İşçi sağlığı ve güvenliğinin önemli olduğunu belirten İl Milli Eğitim Sivil Savunma Uzmanı Hamdullah KÖSE, “30 Haziran 2012´de yürürlüğe giren 6331 sayılı kanunun kamu özel ayrımı yapılmaksızın tüm yerlerini kapsadığını belirtti ve şunları kaydetti: "Hizmetli, memur ve öğretmenlerin iş sağlığı ve güvenliği kapsamında yangın eğitimi alması yasal bir zorunluluktur.

    İş Sağlığı ve Güvenliği İl Koordinatörü Ahmet BÜLBÜL, “bugün 6331 sayılı kanun gereği zorunlu olan yangın eğitimlerini ilçe milli eğitim müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumlarımızda görev yapan çalışanlarımıza vermiş bulunmaktayız. Eğitim ile yangın konusunda personelimizi bilinçlendirmeyi hedeflemekteyiz. Aynı zamanda olası yangın durumlarında yapılacak çalışmaları personelimiz ile planlayarak nasıl müdahale edileceği hususlarında da uygulamalı çalışmalarda bulunduk. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak iş sağlığı ve güvenliği kültürünü geliştirmek üzere üzerimize düşen tüm yasal ve vicdani sorumluluklarımızı yerine getirmek için çalışıyoruz.” Dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert