Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
18 NİSAN Perşembe 03:45

Ercan Aydın'ın Yeni Kitabı Çıktı

İlçemiz yazarların dan Ercan Aydın ''Uygulamalı Kaos Teorisi'' adlı kitabı çıktı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 09-02-2017 18:00   Güncelleme : 09-02-2017 18:00
Ercan Aydın'ın Yeni Kitabı Çıktı

  Taşovamızın yazarı Ercan Aydın'ın 3.kitabı çıktı . Yazarımız Aydın sitemiz tasova.net'e ziyarette bulunarak yeni kitabını hediye etti.

  Istanbulda Kutupyıldızı yayınevinde basılan kitapta yönetime yeni bir bakış açısı sunuluyor. önümüzdeki dönemler için yönetimle ilgili değişik alternatif düşüncelerin anlatıldığı kitap 180 sayfadan oluşuyor.

     Kitabın hazırlanma süresi yaklaşık 2 yıl kadar sürdüğünü belirten Aydın okuyucuların kitabı okuduğunda: ''kaotik piyasa koşullarına uygun işletmeler günümüzdeki statik işletmelerin değil kaotik yapıdaki işletmelerin yerini tutacak gibi görünüyor. 
Kitap işletmelere esnek bütçeleme imkanı sunduğu gibi optimum yatırımlar ve işçi maliyetleri konusunda daha verimli bir yaklaşım sunuyor. Çünkü determinist yaklaşıkla değil indeterminist yaklaşımla kitap vücuda getirildi. 
Ayrıca kitap, ekonofiziğin de önünü açacak nitelikte. Kaos kavramına '' Yeni Rönesans '' deniyor. Yeni Rönesans ın işletme yönetim anlayışı kitapta işlenmeye çalışıldı. Bu açıdan kitap kendi alanında bir ilk. akademi kaygılarından uzak bir şekilde yazıldı. Inanıyorum ki üzerinde biraz daha çalışıldığında yönetim alanında çığır açacak niteliğe ulaşacaktır."

  Yazarımız Ercan Aydın'a yeni kitabında başarılar diliyoruz

 

 

 

 

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert