Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 15:47

CHP ÜYELERİNİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatı,Nisan ayında yapılması planlanan anayasa değişikliği ile ilgili referandum konusunda üyelerini bilgilendirmek amacı ile bir toplantı yaptı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 06-02-2017 16:34   Güncelleme : 06-02-2017 16:34
CHP ÜYELERİNİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

     2 Şubat 2017 Perşembe günü Öğretmenevi yemekhanesinde saat 18.30’da başlayan toplantıya; Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, CHP Amasya İl Başkanı Reşat Karagöz, CHP İlçe Başkanı Ömer Özalp, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.


    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantının açış konuşmasını ilçe başkanı Ömer Özalp yaptı: “Cumhurbaşkanına sınırsız yetkiler verilen bu anayasa değişikliğini onaylamıyoruz. Sayın vekilimiz 18 maddelik bu değişikliği sizlerle paylaşacak.” dedi. İl başkanı Karagöz “TBMM’ye yakışmayan hareketler ve alelacele geçirilen 18 maddelik anayasa paketi büyük tehlikelerle doludur. Anayasa toplumsal bir uzlaşma metnidir. Şu an yapılmak istenen ülke tek adama teslim edilmek istenmektedir.” dedi.

    Son olarak söz alan milletvekili Mustafa Tuncer: “Ülkemizin geleceğini konuşmak için buradayız. Çok önemli bir dönemeçten geçiyoruz. Milli Egemenliğin yerini tek adam egemenliği alacak. Biz buna rejim değişikliği diyoruz. Onlar utanmadan sistem değişikliği diyorlar. Başkanlık olmazsa terör olur diyorlar. Aslında 2002’de terör sıfır noktasındaydı. Bunlar gelince terör azdı. Şimdiye kadar CHP’nin seçim çalışmaları çerçevesinde buraya geldik. Ama bu sefer vatanımız için geldik. Bu referandum onun için çok önemli, hukukun üstünlüğü, yargının bağımsızlığı için hayır diyeceğiz.” dedi.

Toplantının ikinci bölümü basına kapalı olarak devam etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert