8 Mart dünya kadınlar günün de CHP Amasya milletvekili aday adayı Ali Rıza Ağış ilçemize bağlı Çambükü köyü emekçi kadınlarını unutmadı.

  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısı ile Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Milletvekili aday adayı Ali Rıza Ağış Çambükü köyü köy konağında Çambükü köyü emekçi kadınları ile bir araya geldi.

  Toprağına sahip çıkan Çambükü köyü kadınlarına çiçek veren Ali Rıza Ağış; Bu ülkede fabrikalarda kumaş diken kadınlarımız var, bu ülkede banka gişelerinde hizmet veren kadınlarımız var, bu ülkede okullarda eğitim veren kadın öğretmenlerimiz var, bu ülkede köyünde toprağını işleyen sahip çıkan kadınlarımız var ve bu ülkede Çamköyü kadınları gibi toprağına sahip çıkan kadınlarımız var.

 Uluönder Mustafa Kemal Atatürk 1934 yılında bir çok Avrupa ülkelerinden önce kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkı verdiğini bir kez daha söylemek istiyorum.

  Bu ülkede bizim Soframız Halil İbrahim sofrası herkese yer var diye bir genel başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’muz var tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyor saygılarımı sunuyorum. dedi