Turan Akdeniz Başkan’ın Yönetim kurulu ile uyumlu çalışmaları Dernek faaliyetlerine yansımakta. Pandemi sonucunda yönetime geldikten sonra o buhranlı sürecin ardından toparlanmaya, ardından geçmiş dönem ve gelecek dönemlere ilişkin düşüncelerini üyeleriyle paylaştı. Maddi konuları da masaya yatıran Başkan Turan Akdeniz, toplantıya katılan üyelerinin desteklerini almanın mutluluğu içinde ”Güzel çalışmalarımızı üyelerimizle inşallah güzel ortamlarda paylaşacağız”  ADEF Amasya Dernekler Federasyonundaki Genel Başkan Yardımcılığı görevi nedeniyle federasyondaki çalışmaları ile ilgili üyelerine bilgiler aktardı.

 Başkan Akdeniz konuşmasını şöyle devam ettirdi. “Federasyonlar sizlerin ve kamuoyunda bilindiği üzere köy derneklerinin üyeliği neticesinde Dernek Başkan ve Yönetim kurulundan üç üyesinin yine dernek yönetimin onayı ile Federasyonlarda görev almaktadır. Biz federasyonumuzda Geydoğan köyü adına varız, Geydoğan köyümüzü en iyi şeklide temsil noktasında üzerime düşen görevi en iyi şekilde yapmağa çalışmaktayım. Geydoğan köyümüz olarak kısa adı ADEF olan Amasya Dernekler Federasyonunda üyeliğimiz,  ayrıca da yönetim olarak görevimiz vardır. Ayrıca kısa adı TAŞDEF olan Taşova Dernekler Federasyonunda derneğimiz olarak üyeliğimiz vardır.

  Dernek üyelerimizin destekleri ile hem köyümüze, hem de sorumluluk alanlarımıza daha etkin işler yapabiliriz. Ben tüm üyelerimize verdikleri destekleri için teşekkür ediyorum.  Bugün bizlere ev sahipliği yapan Amasya İl Derneğimiz Başkanı Mehmet Parlak ağabeyimize, katılımları ile bizleri onurlandıran Bağcılar Belediyesi Başkan Danışmanı Temel Uzun Beye, Taşova Belevi Köyü Derneği Başkanı değerli kardeşim Hacı Taşova’ya ADEF’de  birlikte  mesai yaptığım Adef Genel Sekreteri ve Destek Köyü Derneği Başkanı  ağabeyimiz Salih Turgut’a bizleri yalnız bırakmadıkları için şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum.

 Biz yönetim olarak her daim elimizden geldiğinin fazlasını yaparak çalışmaktayız. Ben buradan tüm ülke olarak derinden büyük üzüntü yaşadığımız deprem ile büyük yara aldık. Allah’ım böylesine acıları tekrar göstermesin, depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Allah’ım beterinden korusun inşallah. Yaraların sarılmasına destek olmak adına bizlerde üzerimize düşen her şeyde varız.” dedi.