Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 13:21

Türkiye İş Bankası Atatürk ve Belevi Orta Okuluna Satranç Sınıfı Kurdu

Türkiye İş Bankası 2005 yılı Aralık ayında imzalanan anlaşma ile Türkiye Satranç Federasyonu’nun ana sponsorluğunu üstlendi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 13-01-2017 15:34   Güncelleme : 13-01-2017 15:34
Türkiye İş Bankası Atatürk ve Belevi Orta Okuluna Satranç Sınıfı Kurdu

    Türkiye İş Bankası Taşova Şube Müdürü Cem Erkan Duran  Yaptığı Açıklamada: 


   Bankamızın satranç sporunun destekleyiciliğini üstlenmesinde, satrancın çocukların ve gençlerin zihinsel gelişimlerine önemli katkılar yapan, gençleri zarar verici alışkanlıklardan koruyan bir eğitsel araç olmasının büyük payı bulunuyor. Bu anlamda İş Bankası satranç sporuna ilişkin projesini kapsamlı bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak değerlendiriyor.


    Üstlendiği tüm sosyal projeleri uzun dönemli olarak planlayan ve en yüksek toplumsal faydayı yaratacak projelere odaklanma ilkesiyle hareket eden Bankamız, Türkiye Satranç Federasyonu ile olan iş birliğini de bu çerçevede geniş kapsamlı ve uzun vadeli olacak şekilde düzenledi.


    Bankamızın sponsorluğu, aynı dönemlerde gerçekleşen ve satrancın ilköğretim müfredatında seçmeli ders olarak yer alması kararını da ülke çapında tamamlayan ve destekleyen bir girişim oldu. Bankamız satranç dersi alan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine eğitim malzemeleri sağlanmasının sorumluluğunu üstlendi.

    Bu kapsamda bizlerde Türkiye İş Bankası Taşova Şubesi olarak Taşova Atatürk Orta Okulu ve Belevi Köyü Orta Okullarında öğrencilerimize satranç sınıfı kurduk. dedi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert