Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
20 NİSAN Cumartesi 15:55

Gönül Hayati Özkan; Konuya Sessiz Kalan Herkes Suç Ortağıdır

AKP eski il genel meclis üyesi Gönül Hayatı Özkan ilçemize yapılmak istenen OSB ile ilgili bir açıklama paylaştı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 13-01-2023 09:43   Güncelleme : 14-01-2023 18:02
Gönül Hayati Özkan; Konuya Sessiz Kalan Herkes Suç Ortağıdır

AKP eski il genel meclis üyesi Gönül Hayatı Özkan ilçemize yapılmak istenen OSB ile ilgili bir açıklama paylaştı.

Eski meclis üyesi Gönül Hayati Özkan yaptığı paylaşımda;

  Askeri kullanarak, Devleti kötülemek ve haklı davasını anlatmaya çalışan insanlarımızı tahrik ederek suç işletmeye çalışıyorlar.

   Vali başta olmak üzere, siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, adları vekil olup, siyaseti sadece kendileri için yapan vekiller, konuya sessiz kalan vatandaşlar olmak üzere herkes suç ortağı durumundadır.

  Bahsedilen OSB üzerinden Siyasi, Ekonomik ve Vali başta olmak üzere Makam Mevki peşinde olan, sadece kendi Çıkarları için hesap peşinde olanlar, Hak, Hukuk tanımadan kendi Egoları için İnsanlık suçu işlemektedirler. Uygulama sahasındaki kriterler OSB için teknik raporlarda uygun olmadığı yazıldığı ve mahkeme süreci devam ettiği halde bu yapılanlar, Vicdana uymayan Hukuk dışı uygulamalardır. Bu işin müsebbipleri, Devlet adına, Devletin varlık sebebi olan Vatandaşımıza karşı Suç işleyerek, Devletin Manevi Şahsiyetine zarar vermektedirler. Bunu bilerek kasten yapıyorlar ise, bunun adını koymak istemiyorum. İlgilileri yeniden düşünmeye davet ediyorum.

   İnsanlarını yok sayarak, zulüm ederek yapılan hizmet, hizmet değildir. Bu günlere nasıl gelindiğini ve yapılan hataların neler olduğunu çok iyi biliyorum. Hataların üzerine daha büyük hatalar ile ısrarla gidilerek telafisi mümkün olmayacak yaralar açmanızın bizleri rahatsız ettiğini de ifade ediyorum.

  Bu yazdıklarımın içerisinde değerlendireceğiniz, suçlu bulacağınız ne var ise her türlü kazasına belasına da hazırım.((İnsanı yaşatki Devlet yaşasın.))Sizin izlediğiniz yolun bu felsefinin aksi olduğunu düşünüyorum. Bu bölgede OSB Karşıtı olan kimse yok. İlgililerin beceriksizlikleri ve yanlışta ısrar edişiniz ile birlikte yer seçiminizin yerinin uygun olmadığına ve diğer yanlışlıklarınıza olan haklı bir duruş var ortada hepsi bundan ibaret. Yanlışı kabul etmek ve doğru olana yönelme erdemliğini göstermek için henüz zaman geçmedi ancak zamanda azaldı sabırda. 

Cumhuriyetin kurulduğundan günümüze kadar yürürlükte olan, Keçinin ormana girmesinin yasak oluşundaki uygulamanın, uygulamadaki eksiklerinin bilimsel olarak tespit edilmesini 19 Mayıs Ünv. Ziraat Fakültesi Hocaları marifeti ile projelendirerek, Öncelikle, Amasya İl Genel Meclisinde Sunum yaptırmak sureti ile Konuyu, Meclis kararları ile, Büyük Millet Meclisine yeniden bir yasal düzenleme yapılması gerektiğini tavsiye niteliğinde aldığımız  karar ile göndererek, O günün   Vekilleri, Akif Gülle ve Avni Erdemirinde destekleri ile 7 yıl ısrarla takip etmek sureti ile Yeni yasal düzenleme yönetmeliğin çıkmasına vesile oldum. Yıllardır Devlet ile Keçi sürü sahiplerinin kavgalı olan ve hayvancılığa zarar veren bir yasanın düzeltilmesine vesile oldum. Bu gün beni eleştirenler ve onların çarpık paylaşımlarına beğeni yapanlara ve bu günün siyasilerine soruyorum, sizler ne yaptınız. Benden hatırlatması.

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert