01.06.2021 tarihinde Taşova Fabrikasında üretime başlayan fabrikamız 21 Aralık 2022 Çarşamba günü kurutma makinesi içinde bulunan ve RSR ENERJİ tarafından üretilen hatalı serpantinlerden kaynaklı olarak çıkan yangın kısa bir sürede makine parkurunun bulunduğu bölüme de sıçrayarak bütün makinalarımız kullanılmaz hale gelmiştir. Başta Taşova itfaiyesi, Erbaa ve Amasya itfaiyelerinin çalışmaları sayesinde hammadde depomuza sıçramadan yangın söndürülmüştür. Firmamız hemen gerekli çalışmalara başlayıp fabrikamızın zarar gören yerlerinin inşasına ve yeni makinelerin siparişi vermiştir.

  Bu yaşanan afet sonrasında hem işyerimize ziyarete gelip hem de telefon ile bizlere ulaşarak geçmiş olsun dileklerini ileten bütün dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

  Yerel medyada çıkan ve öncülüğünü Taşova Arıcılar ve Bal Üreticileri Derneği (TABÜD), bağış kampanyası düzenlenmesini önerilerine AmasyaValiliği, TaşovaKaymakamlığı, Taşovabelediyesi, Tabüd, Taşova medyası gibi kurumlarında destek olmaları bizleri onurlandırmıştır. Fabrikamız sadece Andaç kardeşlerin değil anladık ki bütün Taşova’nın bir fabrikasıdır.

  Fabrikamız adına başlatılan yardım için herkese çok teşekkür ederiz. Fabrika yönetimi toplanacak olan yardımların Taşova Kaymakamlığının ihtiyaç sahibi öğrencilere kullanılmasını daha uygun görmektedir. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

ATA KONTRPLAK