Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 06:10

OSB Bilgilendire Toplantısı Düzenlendi

Taşova Organize Sanayi Bölgesinin kurulmasıyla ilgili 18 Kasım 2022 Cuma günü Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 19-11-2022 11:36
OSB Bilgilendire Toplantısı Düzenlendi

  Taşova Organize Sanayi Bölgesinin kurulmasıyla ilgili 18 Kasım 2022 Cuma günü Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

  Saat 16.00’da Belediye Düğün salonunda başlayan toplantıya Kaymakam Ahmet Gökcecik, Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç siyasi parti ve STK yöneticileri, daire amirleri, esnaflar, OSB’nin kurulması planlanan Çambükü köyü halkı ve vatandaşlar katıldı.

  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra toplantının açış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Öztürk OSB’nin Taşova için son derece önemli olduğunu ve göçü önleyebileceği gibi tersine göçü sağlayabileceğini vurguladı. Söz alan Taşova OSB Müdürü Orhan Ceylan 2020 yılında başlayan OSB ile ilgili günümüze kadar olan süreci anlattı. Taşova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Temiz, ATSO Başkanı Kırlangıç’ın konuşmasından sonra katılımcılardan Recep Erkan’ın konuşma yaparken salonda gerginlik yaşanması üzerine toplantıya bir süre ara verildi. Çambükülü vatandaşlar osb’ye karşı olmadıklarını, ancak yaşam alanlarının tamamen daralacağını ifade ettiler.

  Daha sonra Kaymakam Ahmet Gökcecik  konuşmasında ”Şehit mezarımız için size garanti veriyorum. Çok sayıda şehit evi ziyaret ettim. O evler Elbistan’daki anamın evi gibi bana huzur veriyor. Bugün sayın valimiz bana dedi ki bir yıl sonra biz görevimiz gereği burada olmayacağız ama vatandaş bize dua edecek” dedi.

  Kaymakam Gökcecik’in konuşması ile toplantı sona ererken davetlilere Taşova OSB tarafından ikramlar sunuldu.

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert