Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 03:56

İYİ PARTİ TAŞOVA TEŞKİLATI SEÇİM SONRASI İLK TOPLANTISINI YAPTI

İYİ Parti kongresinde İlçe Başkanlığına seçilen Salih Aşçı ve yönetim kurulu 4 Kasım 2022 Cuma günü saat 15.00’de parti binasında ilk toplantısını yaptı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 05-11-2022 11:03
İYİ PARTİ TAŞOVA TEŞKİLATI SEÇİM SONRASI İLK TOPLANTISINI YAPTI

  Başkan Aşçı yaptığı açıklamada; Partiler ülkeye hizmet yarışında birer araçtır. İYİ Parti İlçe Teşkilatı olarak bu bilinçle, şehrimize daha iyi hizmet sunabilmek adına kendimizi yenileyerek, yeni bir ekip ve yeni bir heyecanla yolumuza devam edeceğiz. Partimizin bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan, İYİ Partiyi Taşova’da hep zirvede tutan eski yönetimlere, üyelerimize ve başkanlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

  Bu değişim ile birlikte, yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızın kendi alanlarında liyakat sahibi, kentimizin problemlerine duyarlı, insani ve vicdani duruşları ile partimize olan teveccühü yükselteceklerine dair inancımız tamdır.

  Bundan sonra yapacak olduğumuz çalışmalarda temel amacımız, Genel Başkanımız Meral Akşener’in gösterdiği yolda 2023 seçimlerine hazırlanmaktır. Genel Başkanımız ve İYİ Parti Genel merkezimiz, milletvekillerimiz ile uyum ve koordinasyonu tabana yayarak; mülki amirlerimiz, STK örgütlerimiz, tüm siyasi partilerimiz ve halkımızla birlikte istişare kültürü çerçevesinde hizmetlerimize devam etmektir.

  Bu duygu ve düşüncelerle, 2023 vizyonu için omuz omuza çalıştığımız, hep yanımızda olduğunu bildiğimiz ve yeni yönetimimize onay vererek bizlere bu görevi layık görmüş İYİ Parti cesur yürekli üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.

  Bizlere duyulan güveni ve teveccühünü boşa çıkarmamak adına sorumluluğumuzun bir kat daha arttığının farkındayız. Çıktığımız bu hizmet yolunda, Allah yar ve yardımcımız olsun. Hayırlı olsun.” dedi.

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert