Bilindiği üzere ilçemizde Organize Sanayi kurulması istenen bölgede Çambükü köyünün tarım arazisi olması sebebiyle köy halkı ile Organize Sanayi müteşebbis heyeti arasında sürekli gerginlik yaşanıyordu.

  Geçtiğimiz günlerde Taşova Kaymakamlığı Öğretmenevi'nde bir toplantı programı düzenlendi. toplantı programından çıkan sonuca göre Taşova Kaymakamlığı tarafından Aradaki anlaşmazlığı çözmek açısından bir komisyon kurulmasına karar verilmişti ve  ilçemizde  siyasi parti ilçe başkanlarının da içinde bulunduğu bir komisyon kuruldu.

  Kurulan komisyonu Taşova Ak Parti İlçe Başkanı Tekin Sobacı, Taşova CHP ilçe başkanı Ömer Özalp, İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Taş, il genel meclis üyeleri  Deniz Sümer,  Duran Yeter, Ahmet Öz, Taşova Arıcılar Birliği Başkanı Yusuf Yücel, Taşova Esnaf Odası Başkanı Mahmut Temiz, bir önceki il genel meclis üyesi Gönül Hayati Özkan olarak belirlendi.

   Bu heyet  7 Ekim Cuma günü saat 19.00 da  çambükü köyünde ilk toplantısını köy halkıyla birlikte düzenledi.

Yaklaşık olara1 saat  süren toplantıda Köy halkı komisyon heyetine istediklerini belirtti ve düzenlenen toplantı karşılıklı fikir alışverişleri ile 20.00da son buldu.