Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 MART Salı 10:23

Öğrenci Sorunları İçin Stant Açtılar

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları üyeleri, 2014 yılından bu yana çözülemeyen Yüksel Akın Taşova Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin yurt sorunu ile ile ilgili okul önünde stant açtılar.

CHP
Giriş Tarihi : 01-10-2022 12:24
Öğrenci Sorunları İçin Stant Açtılar

 Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları üyeleri, 2014 yılından bu yana çözülemeyen Yüksel Akın Taşova Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin yurt sorunu ile ile ilgili  okul önünde stant açtılar.

  Öğrencilere ev bulmak için çalışmalar yapan gençler, bir an önce ilçemize öğrenci yurdu yapılmasını vurguladılar.

CHP İlçe Başkanlığı konuyla ilgili bir demeç verdi:

”Değerli hemşehrilerim; ilçemiz Taşova’da 2014-2015 yılında açılan 2 yıllık meslek yüksekokulumuzda yurt sorunu güncelliğini korumaktadır. İlçemize okumak için gelen öğrenciler ya kaydını dondurmakta ya da ilçemizi terk etmektedir. Maalesef yıllardır bu soruna çözüm bulunamamıştır. Ülkeyi yöneten iktidar ve yerel idareciler bu konuyu görmezden gelip, seyirci kalmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak maksat okul açmak değil, öğrencinin sorunlarını da çözmek gerektiğinin bilinciyle yurdun dört bir yanından Taşova’ya okumak için gelen bu vatan evlatlarımızın barınma sorununun halledilmesi için gereğini yetkili makamlara duyuruyoruz. Saygılarımla.”  

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert