Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
18 NİSAN Perşembe 18:21

Toplu Açılış Töreni Düzenlendi..!

Taşova Belediyesi ve merkezi hükümet tarafından yapımı tamamlanan Dogalgaz,çok amaçlı spor sahaları,bulvar ve şehir meydanı düzenlenen törenle hizmete girdi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 18-11-2016 23:05   Güncelleme : 18-11-2016 23:05
Toplu Açılış Töreni Düzenlendi..!

   İlçe meydanında düzenlene açılış programına Amasya Valisi Salih Işık,AK Parti grup başkanvekili Naci Bostancı,Amasya Milletvekili Haluk İpek,Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz,Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir,İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut,İl Genel Başkanı Mustafa Çıttır,çevre ilçe belediye başkanları.kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
 
     Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan programda açılış konuşması yapan Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk
 
     “Göreve başlayalı yaklaşık iki buçuk yıl oldu ve zaman akıp gidiyor. İlk göreve geldiğimiz aşk ve sevgi ile vaat ettiğimiz hizmetleri bir bir yapmaya devam ediyoruz. Bugün hep beraber yapımı tamamlanan Dogalgaz, çok amaçlı spor sahaları,bulvar ve şehir meydanının açılışını yapıyoruz.Bu hizmetlerin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
 
     Siyasette iki kere iki dört etmez diyen AK Parti Amasya Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Bostancı
 
     “Siyaset bir sanattır aynı malzeme ile iyi tablada yaparsın kötü tabloda yaparsın .Onun için siyasette iki kere iki dört etmez.Bir adam gelir büyük hizmetler yapar bir başkası gelir yapılan her şeyi yıkar.Demokrasinin güzelliği şudur yapanı yukarı çıkartır yapamayanı aşağı indirir. dedi.
 
   Medeni olmak şehirlerin alt yapısını yapmakla mümkündür diyen Amasya Valisi Işık
 
     “Her eser sahibi kendi eserini görmek ve göstermek ister.Aynası iştir kişinin lafına bakılmaz ve güzellikler paylaştıkça güzelleşir bizde bu güzellikleri paylaşmak için buradayız. Medeni olmak şehirlerin alt yapısını yapmakla mümkündür.Şehirli olmak şehirlerin üst yapısını yapmakla kültürel donatı alanlarını yapmakla ve kültürel spor alanlarını yapmakla mümkündür.Baktığımızda Taşova ilçemizin alt ve üst yapısının yapıldığını memnuniyetle müşaade ediyoruz.
 
 Taşova'nın önemli tarihi ve doğal güzelliklere sahip olduğuna değinen Işık, "Bunlardan en önemlileri ise Yeşilırmak ve Borabay Gölü'dür. Bu iki değere de çok önem vermekteyiz. Yeşilırmak üzerinde ciddi bir proje çalışmamız var. Ayrıca Borabay Gölü'nü ilgilendiren iki önemli çalışma bulunuyor. Bu projelerle Borabay Gölü doğa turizminde önemli bir noktaya gelecektir. Bu düşüncelerle doğalgaz hattının İlçemize getirilmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum" diye konuştu.
 
     Konuşmaların ardından doğalgaz dağıtım hattı,Atatürk Bulvarı,şehir meydanı ile Atatürk Ortaokulu'nda yapımı tamamlanan spor sahasının açılışı gerçekleştirildi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert