Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 14:56

Atamızı Saygı,Sevgi ve Özlemle Anıyoruz

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. yıl dönümün'de törenle anıldı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 10-11-2016 17:15   Güncelleme : 10-11-2016 17:15
Atamızı Saygı,Sevgi ve Özlemle Anıyoruz

    Hükümet konağı  Atatürk Anıtı önünde çelenklerin konulması ve Atatürk’ün hayatını kaybettiği saat 09.05’te saygı duruşunun yapılmasıyla başladı. Siren sesleriyle birlikte törene katılanlar ile çevredeki vatandaşlar saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşı’nın okunması ile bayraklar yarıya indirildi. daha sonra tören Taşova müftülüğü konferans salonunda devam etti.

 

    Konferans salonundaki tören saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunması ile başladı. İmam Hatip Ortaokulu 8/B sınıfı öğrencisi Sümeyye Özübek günün anlam ve önemini belirten konuşmasında
“Türk Milleti için 10 Kasım bir matem günü olmaktan çok Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte yaşayacak olan Büyük Önder Atatürk’ü anma ve düşüncelerini anlama günüdür.O’nu anarken ve anlamaya çalışırken üzerinde durmamız gereken esas unsurlar Atatürk’ün En Büyük Eserim dediği Cumhuriyete yön veren kurucu ilkelerdir”dedi.
    Program Atatürk’ün hayatını anlatan slayt gösterisi,şiirlerin okunması ve sevdiği türkülerin okunması ile sona erdi.
    Programa Kaymakam Kudret Kurnaz,Belediye Başakanı Bayram Öztürk,Cumhuriyet Başsavcısı Erdem Kocaoğlu,Cumhuriyet Savcısı Murat Mor,Askerlik şube Başkanı üsteğmen Murat Semiz,Kurum Müdürleri,siyasi parti temsilcileri,İl Genel Meclis üyeleri,vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert