Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
28 MART Perşembe 21:49

Boğalı Ardıçönü köyü ve Sakarat Bölgelerinin Bilir Kişi Raporları Açıklandı

Boğalı Ardıçönü köyü ve Sakarat bölgesinde yapılmak istenen altın madencilik ile ilğili keşif çalışması 28.06.2022 tarihinde yapılmıştı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 13-08-2022 16:00
Boğalı Ardıçönü köyü ve Sakarat Bölgelerinin Bilir Kişi Raporları Açıklandı

Boğalı Ardıçönü köyü ve Sakarat bölgesinde yapılmak istenen altın madencilik ile ilğili  keşif çalışması  28.06.2022 tarihinde yapılmıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan av.Selim SARAY ; Kıymetli Dostlarım,

Kardeşim Av. Mesut Temizbal’ın bu dünyadan göçmesi sebebi ile çok çok üzgünüm, acım çok büyük ama hayat devam ediyor  ve çok sorumluluklarım var.

Kardeşimin hastalandığı Pazartesi günü hayata bakın ki diyerek BOĞALIMIZIN bilirkişiler raporunun geldiğini duyurmuştum ama ayrıntı verememiştim.

Bilirkişiler raporu, BOĞALIMIZIN çatı ekosisteme sahip üstün özelliğini, Yeşilırmak’ın en büyük su havzası olduğu gerçeğini, Erbaa, Taşova, Amasya ve Çarşamba Ovaları’nın sulanması ile geniş bölge insanlarımızın içme suyunu sağladığını, mera ve orman zenginliklerini gözardı ederek kümülatif tespit ve riskleri tespit etmemişler ve kesinlikten birazcık kaçınmış iseler de BOĞALIMIZIN BU BÖLGESİNDE MADENCİLİK YAPILAMAYACAĞINI VE BAKIN BURASI ÇOK ÖNEMLİ DEVLET ERKANI İLE İLK TEMASIMDAN İTİBAREN İDDİA ETTİĞİM ÜZERE ARAMA RUHSATI İLE İŞLETME PTD. HAZIRLANAMAYACAĞINI VE HELE HELE ÇED GEREKLİ DEĞİLDİR KARARI VERİLEMEYECEĞİNİ TESPİT ETMİŞLERDİR.

Bu belirttiğim son tespit Devlet Erkanı’nın bağımsızlığını ve tarafsızlığını siyasete teslim ettiğinin delilidir. Anlaşılır olması açısından bisiklet ehliyetine sahip birisine bilinen bütün araçları kullanmasına izin verilmesi durumudur ve suçtur.

ORMAN, MERA ZENGİNİ, ÇATI EKO SİSTEME SAHİP SU KAYNAĞI BOĞALIMIZA, HERKESE VE GELECEK KUŞAKLARIMIZA ŞİMDİLİK HAYIRLI OLSUN, selamlar, sevgiler. Tüm halkımıza duyurulur.

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert