Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
23 NİSAN Salı 08:33

Avukat Selim Saray; Muhtarımız Kanunsuz Olarak Görevden Alınmıştır..!

22 Temmuz Cuma günü bilindiği üzere Çambükü köyü Muhtarının Taşova Kaymakamlığınca görevden alınması üzerine köy halkının Taşova kaymakamlığının önünde toplanarak kaymakama dertlerini anlatmak istemişti. Vekil avukat sıfatı ile orada bulunan avukat Selim Sarayın kaymakamla görüşmesi üzerine Basın açıklaması.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 23-07-2022 15:48

 Basın Açıklamasında avukat Selim Saray ; Kıymetli dostlarım Şuanda Taşova Kaymakamlığının önündeyiz sabah duyurduğum üzere Çambükü köyü muhtarı ve heyeti görevden alınmıştır.

Gerekçesi ise hepimizin desteklemiş olduğu, elbirliği ile olgunlaştırdığımız organize sanayi bölgesinin arazi devrinin yapılmadığından dolayı görevden alındı.

Herhangi bir derecede adli soruşturma yok ortada hiçbir mahkeme kararı yok. Tamamen kanunsuz ve hukuksuz şekilde görevden alınmıştır. Şimdi köy halkını organize sanayi açılmasına karşı oluyorlar gibi göstermek istiyorlar  köy halkı  bizim mezarlığımıza dokunmayın bizim kutsalımızdır diyor. Daha önce HES projesi ile kısıtlanan  otlak alanlarıma dokunmayın diyor bizler hayvancılık ile geçiniyoruz diyor.

Sayın kaymakam  benim sosyal medya paylaşımından dolayı  muhtarımızı arayıp Çambükü köyüne geleceğini söylemiş. Halk kendini misafir edebilmek için köy meydanında toplanmış yalnız kaymakam kararından vaz geçmiş, köy halkıda derdini dinlemeye gelmeyen Taşova kaymakamının yanına gelip derdini anlatmak adına buraya gelmiştir.

Çambükü köyü muhtarı ricası üzerine vekil avukat sıfatı ile buraya geldim. Sayın Taşova kaymakamı kendisinin de  kanunsuz olarak muhtarı görevden aldığını ve bu yüzden bir avukat ile görüşmek istemediğini biliyoruz.

Tüm halkımız bilmelidir ki Çambükü köyü yapılmak istenen Karma Organize sanayi ye karşı değildir sadece yaşam alanlarının kısıtlanmamasını istiyor.

kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert