Çağımızın en yaygın sorunlarından olan kolestrol, şeker ve tansiyon gibi sorunlara karşı doğal yiyeceklerin popülaritesi de gitgide artıyor. Tansiyonu dengeleme konusunda adeta bir trend olan sarımsak aynı zamanda mutfaklarımızın da vazgeçilmezi. Aynı şekilde ekşi tadıyla limonun da şeker hastalığına faydası reddedilemeyen bir gerçek.

  Limon ve sarımsağın karışımı olarak ortaya çıkan limon sarımsak kürü, Rus tıp dünyasında senelerdir kullanılan bir formül. Yapıldıktan sonra 25 gün boyunca bekletilen limon sarımsak kürü, aç karnına tüketildiğinde sadece şeker ve tansiyon hastalıklarına değil, damar tıkanıklıklarına da birebir etkili.

  Karanlık ve soğuk bir ortamda saklandığı sürece herhangi bir son tüketim tarihi bulunmayan bu sağlıklı bileşimin kullanımı esnasında az da olsa spor faaliyetlerinin yapılmasıyla beraber kilo verdirme konusunda da yardımcı olduğu biliniyor.

  Karaciğer yağlanması düşmanı A vitamini deposu maydanozdan, şeker düşmanı tarçına, bağışıklık dostu baldan, iltihabın baş düşmanı zerdeçala, kalp ve damar rahatsızlıklarının korkulu rüyası doğal alıç sirkesinden, curcumin zengini ve kesin aromasıyla zencefile varan altı farklı limon sarımsak kürünü de üretmektedirler. Katkı maddesi, aroma verici, renklendirici veya raf ömrünü uzatıcı herhangi bir eklenti konulmadan sadece doğal limon suyu ve meşhur Taşköprü sarımsağıyla bağışıklığınızı korur.