Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 17:39

Taşova Yibo Yeni Görünümüne Kavuştu

Taşova Yatılı Bölge Ortaokulu yeni görüntüsü ile özel okul havasına büründü. Okul yönetimi, öğretmen ve personellerin de bizzat görev yaptığı bu çalışmalar sonrasında Taşova Yatılı Bölge Ortaokulu görülmeye değer, yeni bir çehreye kavuştu.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 26-09-2016 18:40   Güncelleme : 26-09-2016 18:40
Taşova Yibo Yeni Görünümüne Kavuştu

  07 Eylül 2015 yılında Taşova YİBO okul Müdürü Ümit Turan, okul idarecileri ve okul öğretmenleri ile giriştiği okul yenileme projesini başarılı bir şekilde tamamladılar. Okulun derslik bölümlerinde ve pansiyon bölümlerinde bir çok yeniliğin yapıldığı belirten Turan : Pansiyonumuzda daha önce 8 kişi kalınan koğuş düzeninden 4 öğrencinin  kala bildiği ve her bir öğrencinin rahatlıkla ders çalışa bileceği oda sistemine geçildiğini belirtti.

 Eczacı başına yaptıkları başvuruda olumlu bir sonuç aldığını belirten Turan 150 Bin TL tutarındaki malzemeyi okula kazandırdıklarını açıkladı.

Okulda yapılan yoğun çalışmalar sonucunda, 2016/2017 Eğitim Öğretim yılına hazırlandı.  

Okulun giriş bölümündeki eski demir kapı yerine, sürgülü, otomatik ve uzaktan kumandalı kapı yapımı tamamlandı.

 

 

Okulun, boya ve tamirat gerektiren yerler onarıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Eskiyen öğrenci sıraları zımparalandı, verniklendi. Ayrıca yeni sıralar temin edildi, öğrenci parkını yabancı otlardan temizledi. Çevre kulübü rehber öğretmenleri Ercan ÖZDEN ve Kürşat YİĞİT, okulun arka tarafındaki bölümün temizlenmesini organize ederek bu alanın otopark olarak düzenlenmesi için gerekli çalışmaları okul idaresi ile beraber yürüttüler.

 

 

 

 

 

 

 

OKUTAN MERDİVENLER PROJESİ OKULUN REHBER ÖĞRETMENİ YURDAGÜL TURAN´IN REHBERLİĞİNDE HAYAT BULDU.
   Taşova YBO okul yönetimi okulun her yönüyle geliştirmek ve öğrencilere birçok yönden faydalı olabilmek amacıyla başlatmış olduğumuz projeler kapsamında okulumuzdaki her merdiven basamağına Okul Kuralları, Değerler Eğitimi, Matematik Dersi Kuralları, İngilizce Dersi temel bilgiler, Türkçe Dersi yazım yanlışları, Sosyal Bilgiler Dersi önemli gün ve tarihleri kapsayan merdiven etiketleri öğretmen ve öğrencilerin katıldığı çalışmalar ile yeni görünümüne kavuştu. Böylece öğreten merdivenler projesi hayata geçirildi.

 

YENİ YEMEKHANE VE YATAKHANELER GÖZ KAMAŞTIRDI

OKULUN PANSİYON TARAFINDA YAPILAN GÜZELLEŞTİRME ÇALIŞMALARI DOĞRULTUSUNDA OKUL PANSİYONU YENİ YEMEKHANESİNE KAVUŞTU.
 
Yemekhanede büyük bir revizyona gidilerek yeni, tertemiz ve güzel görünümüne kavuşturuldu. Daha önceki metal eski tabldot tabak, bardak, sürehiler yerini yeni model sağlık açısından daha uygun melamin tabldotlar aldı. Masa örtüleri alınarak masalarımızın üzerine serildi. Baharatlık ve tuzluk takımları alındı. Ekmeklerimiz kapalı şeffaf kaplarda standartlara uygun ve sağlıklı şekilde muhafaza edilmeye başlandı.

 

 

 

 

 

 

 

                                              YATAKHANELER…

PANSİYON TARAFINDA YAPILAN GÜZELLEŞTİRME ÇALIŞMALARI SONUCU ÖĞRENCİLER YENİ ODALARINA KAVUŞTU.

 Okulun pansiyon tarafında yapılan çalışmalar sonucunda 8 kişilik koğuş sistemleri iptal edilerek yerine 4 kişilik oda düzenine geçildi. Daha önceden odalar iki katlı ranzalardan 4 adet toplamda sekizer kişilik idi. Dolaplar metal yer zeminleri ise betonarme sistem idi. Odalarla ilgili yapılan çalışmalarımızın sonunda odalarımızın zeminleri laminant parke ile kaplandı. Metal dolapların yerlerini ise raf sistemli ahşap mobilya dolaplar aldı. Baza sistemine geçilerek odalar dörder kişilik olarak yeniden düzenlendi. Her odaya çalışma masaları konuldu. Ayrıca etüt odaları düzenlenerek etüt çalışmalarının daha huzurlu güzel ve temiz ortamlarda yapılması sağlandı.

 

 

 

 

 

 

 

 
Kaynak: Tayfun Aydın
Haber :Erhan Gündüz

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert