6 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 11:00’de yüksek okul konferans salonunda başlayan mezuniyet törenine Amasya Üniversitesi rektör yardımcısı Prof. Dr. Recep Kürkçü, Taşova Kaymakamı Ahmet Gökçecik, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Yüksek Okul Müdürü Dr. Murat Kurt, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum amirleri, öğrenci velileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Önceki yıllara oranla öğrenci velilerin katılımı az oldu. Mezuniyet törenine meslek yüksek okulumuzun kurucu müdürü Salih Değirmenci, Doç. Dr. Burak Bilgin, Dr. Hüseyin Demir de katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra mezun öğrenciler adına okul birincisi bir konuşma yaptı. Okul Müdürü Dr. Murat Kurt yaptığı konuşmada: “66 vilayetten öğrencimiz var. 7. mezuniyet töreninde 207 öğrencimizi bugün mezun ediyoruz. Hepsine başarılar diliyorum bundan sonra yaşantılarında.” şeklinde konuştu.

Birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere çeşitli kurum ve kuruluşların verdiği hediyeler Kaymakam Gökçecik, Rektör Yardımcısı Kürkçü tarafından takdim edildi. Öğrencilere diplomalarının verilmesinden sonra yüksek okul bahçesinde kep fırlatma töreni yapıldı.

Öğrenciler müzik dinletisi ile gönüllerince bir gün geçirdiler.