Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
18 NİSAN Perşembe 08:05

Event & Design Organizasyon Hizmete Girdi

Taşova'da Orkun Öztürk tarafından hizmete açılan Event & Design organizasyon alanında pek çok yeniliği de beraberinde getirdi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 01-06-2022 13:52

Yeşilırmak Mahallesi Hükümet Caddesi No:44'te hizmete giren Event & Design Düğün, kına gecesi, nişan, söz ve doğum günü vb. tüm özel gün organizasyonlarınız için farklı tarzı, değişik ürün ve konseptleri ile sizin için kusursuz şekilde planlıyor ve uyguluyor.

İşletme sahibi Orkun Öztürk; "Tüm özel günlerinizde; detaylara gösterdiğimiz özen, pozitif yaklaşımımız ve yaratıcı dokunuşlarımızla, alternatif oluşturma ve doğru zamanlama gibi konularda öneriler sunarak kusursuzluğu garanti ediyoruz.

Tasarım ve konseptlere ek olarak ofisinde kına malzemesi, nikah şekeri, nişan hediyelikleri ve tepsi modelleride bulunan Orkun Öztürk kişilerin isteklerine yönelik, kişiye özel tasarımlar gerçekleştirerek çeşitli konseptleri ile ortağı olacaklarını belirterek

Sizde farkı bizimle yaşamak istiyorsanız hayal ettiğiniz organizasyonu bizlere tarif edin biz sizin için gerçekleştirelim "dedi.

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert