İnternet üzerinden çevrimiçi dersler ve motivasyon eğitimleri veren ve bir çok kitap kaleme almış, "Bonus Hoca" adıyla bilinen Eğitimci Yazar Süleyman Beledioğlu, Amasya'nın Taşova İlçesinde öğrencilere bir seminer verdi.

Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, sosyal medyada "Bonus Hoca" adıyla tanınan Eğitimci Yazar Süleyman Beledioğlu'nu Taşovalı öğrenciler ile buluşturdu. Liselere Giriş Sınavı (LGS)'ye girecek 8'inci sınıf öğrencilerine ve Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Sınavı (AYT)'ye girecek olan 12'nci sınıf öğrencileri ile bir araya gelen "Bonus Hoca", öğrencilere bir seminer verdi.

Taşova Yüksel Akın Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen seminerde bu tür seminerlerin öğrencilerin başarısında önemli katkısı olduğunu belirten Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer "Eğitim camiası olarak 2021-2022 eğitim öğretim yılının son dönemi ve sınavlar dönemine girmiş bulunuyoruz. Malumunuz iki yıl boyunca tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de fazlası ile etkisini hissettiğimiz Covid-19 salgını nedeni ile eğitim camiamızda olumsuz etkilendi. Dolayısı ile bizlerde bu yıl bu hasarı gidermek hem de yeni eğitim öğretim yılını yetiştirmek amacı ile yoğun bir şekilde çalıştık. Ümidimiz öğrencilerimizin başarılı bir sınav dönemi geçirmeleri. Ben inanıyorum ki, öğrencilerimiz bu seminerle LGS ve YGS öncesinde kendilerini tanıyarak karşılaşacakları olumsuzluklarla mücadele edecekler. Kaygılanmak yerine çözüm üreterek kazanacaklar ve yarınlara güçlü bireyler olarak adım atacaklardır" ifadelerini kullandı.

Seminer, Eğitimci Yazar Süleyman Beledioğlu' nun sınav öncesi ve sınav esnasında nasıl davranılması ile sınav kaygısının nasıl yenileceği konusundaki semineri ile sona erdi.

Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer seminer sonunda Sayın Süleyman Beledioğlu'na çiçek takdim etti.