Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 17:29

Düzenlenen İftar Yemeğinde Halk Meydana Sığmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Taşova ilçe Teşkilatı 29 Nisan 2022 Cuma düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde halk meydana sığmadı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 30-04-2022 11:45

  Eski Buğday pazarında verilen iftar yemeğine yaklaşık iki bin iki yüz kişinin üzerinde katılım sağlandığı gözlendi. İftar yemeği öncesi CHP İlçe Başkanı Ömer Özalp, Amasya İl Başkanı Turgay Sevindi, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, Amasya milletvekili Mustafa Tuncer birer konuşma yaptılar.

 Gurup Gülistan’ın sema eşliğinde ilahilerle devam eden iftar yemeğine Chp Millet vekili Mustafa Tuncer, Chp il , İlçe Başkanları ve yönetimleri, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol,il, İlçe Belediye Meclis üyeleri ve Taşova halkı katıldı.

Program sonunda davetlilere teşekkür eden CHP ilçe başkanı Ömer Özalp ‘’ Birlik ve Beraberliğimizin çok önemli olduğu bu mübarek ramazan ayında bizlerin davetini kırmayıp uzaktan yakından davetimize teşvik etmiş tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. Bu tablo bizlere gösteriyor ki geliyor gelmekte olan, bir kusurumuz olmuş ise af ola ilk olarak düzenlediğimiz bu iftar programını gelenek haline getireceğiz’’ dedi.

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert