Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
28 MART Perşembe 16:51

BAL LİGİNİN YILDIZI YUNUS YILDIZ

İlçemiz Taşova köylerinden Çakırsu (Yonnus) köyü nüfusuna kayıtlı ve halen İstanbul Kartal’da ikamet eden Cafer Yıldız’ın oğlu Yunus Yıldız futbolda gelecek vaat ediyor.

SPOR
Giriş Tarihi : 26-04-2022 09:01
 BAL LİGİNİN YILDIZI YUNUS YILDIZ

Taşovamızın evladı olan Yunus Yıldız  futbola İstanbul Kartal’da Kartal Bulvarspor Alt yapısında yetişip kesintisiz 9 yıl sırasıyla U13 U14 U15 U16 U17 ve U19 genç takımlarında başarılı bir dönem geçirerek şampiyonluklar yaşadı ve kulübü Bulvarspor dan karşılıklı anlaşarak ayrılıp yine İstanbul kulüplerinden olan İstanbul Sinopspor ile anlaştı. 2022 sezonu bal ligi gurubundan lider olarak çıkan Yunus’un takımı 3 lig için play-oflarda oynamaya hak kazandılar. Halen Amasyaspor play-of   maçlarında takım kadrosuna girerek ne kadar yetenekli ve başarılı bir kaleci olduğunu kanıtlamış oldu.

Biz de  Taşovalı olarak evladımıza çıktığı bu yolda başarılar dileyerek, www.tasova.net olarak destekçi olmak istedik. İnşallah Taşovamızı başarı ile temsil edeceğine şüphesiz inanıyor ve başarılar diliyoruz yolun açık olsun YUNUS YILDIZ .

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert