Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
18 NİSAN Perşembe 04:45

TAŞOVA HENTBOL VALİ'Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

İlimizi ve İlçemizi Hentbol Süper Liginde başarıyla temsil eden Taşova Hentbol Spor Kulübü yöneticileri Kaymakam Kudret Kurnaz önderliğinde Amasya Valisi Salih Işık’ı makamında ziyaret ettiler

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 21-08-2016 11:12   Güncelleme : 21-08-2016 11:12
TAŞOVA HENTBOL VALİ'Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

 19 Ağustos  2016 Cuma günü   gerçekleştirilen ziyarette  İlçemiz  Kaymakamı Kudret Kurnaz, Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullah Kodek, Kulüp Başkanı Ömer Sayar ile Sportif Direktör   Sercan Şenel yer aldı.

  Ziyaretlerinden ötürü misafirlerine teşekkür eden Vali Işık, Taşova  Hentbol Kulübünün Amasya’yı başarılı bir şekilde Hentbol Süper Liginde temsil ettiğini belirterek, “Kulübümüzün bu başarısı tüm Amasyalıları olduğu gibi bizleri de gururlandırmaktadır. Yeni sezonda tüm sporcularımıza başarılar diliyor, kendilerini yetiştiren antrenörlerine ve kulübümüzün idarecilerine emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Kulüp Başkanı Ömer Sayar ise, bu sezonda da Amasya’yı en iyi şekilde temsil edebilmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek, Kulüp hakkında bilgiler verdi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert