Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 15:47

USTA BAŞKANLIĞA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

Taşova ilçemizin İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren Taşova Dernekler Federasyonu (TAŞDEF) 4. olağan kongresi 24 Nisan 2022 Pazar Eyüpsultan’da bulunan Gürsu köyü dernek lokalinde yapılacak.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 22-04-2022 08:44
USTA BAŞKANLIĞA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

  Genel kurulda adaylık için Esençay Dernek Başkanı Ahmet Usta gazetemize bir açıklama yaptı: “En küçük sorunlarda bile, düzeyli çözüm arayışlarımızın devam etmesi gerekliliği , ‘’Güçlü Taşova Güçlü Amasya’’ hissiyatı ve düşüncesi ile;

  2013 yılında Tekke, Baraboy, Ballıca, Türkmendamı, Yaylasaray Köyü Dernekleri tarafından Kurucu Üye Dernekler ve Yönetimleri marifetiyle İstanbul’da kurulmuş ve faaliyetlerine devam eden Taşova Dernekler Federasyonu bünyesindeki sosyal sorumluluk alanımızın Genel Sekreter statümüzle devam edegeldiği malumunuzdur.

  Bu kere Taşova Dernekler Federasyonu’nun 24.04.2022/Pazar günü yapılması programlanan olağan genel kurul marifeti ve uygun görüşleri halinde, Taşova Dernekler Federasyonu genel başkanlığına yenilenecek bir gösterim ve izlenilecek sorumluluk anlayışı dahilinde adayım.

Bilgi edinilmesini rica ederim.

Saygılarımla

Ahmet USTA

TAŞDEF Taşova Dernekler Federasyonu Genel Başkan Adayı”

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert