Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
20 NİSAN Cumartesi 00:08

Taşova Hentboldan Tanışma Yemeği

Hentbol Erkekler Süper Liginde mücadele eden Taşova Hentbol bir tanışma yemeği düzenledi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 16-08-2016 15:21   Güncelleme : 16-08-2016 15:21
Taşova Hentboldan Tanışma Yemeği

  Özel bir restoranda düzenlenen tanışma yemeğine Kulüp Başkanı Ömer Sayar,Belediye Başkanı Bayram Öztürk,AK Parti İlçe Başkanı Tekin Sobacı,antrenör Vladimir Piki Stanojeviç,Sportif Direktör Sercan Şenel,Yardımcı antrenör Muhammet Bakır,sporcular,kulüp idarecileri ve basın mensupları katıldı.

 Kulüp Başkanı Sayar yaptığı açılış konuşmasında

 “Yeni bir hırs azim ve heyecanla bir yeni sezona daha başlıyoruz.

 İnşallah sakatlıkların olmadığı bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum.Hedeflediğimiz başarılara ulaşarak sezonu tamamlarız.Önümüzde büyük hedeflerimiz var.Bu sezon Taşova Hentbol olarak üç kulvarda mücadele edeceğiz.Geçtiğimiz sezon elde ettiğimiz büyük başarı ile ilçemizi ilimiz ve ülkemizi Avrupa kupalarında temsil edeceğiz.Bu sezon büyük başarının üstüne koymak için mücadele edeceğiz”dedi.

 Yeni sezonda hepinize başarılar diliyorum diyen Belediye Başkanı Öztürk

 “Oluşturulan güzel bir ortamla Taşova Hentbol takımı Erkekler Hentbol Süper liginde geçtiğimiz sezon başarılı olarak kapattı.Yeni oluşturulan yeni takım ile kazanılan ivme daha da ileri gidecektir.Zirveye çıkmak zordur ama orada kalmak daha da zordur.Mevcudu korumak ve ileriye doğru gitmek çok önemli.

 Taşova gibi küçük bir ilçenin takımının süper ligde oynaması ve üstüne ligi üçüncü bitirip Avrupa kupalarına katılması bizim açımızdan çok önemli.

 Elde edilen bu başarıdan dolayı geçtiğimiz sezon mücadele eden antrenör ve sporcularımıza çok teşekkür ediyoruz.

 Belediye olarak ilçemizi temsil eden Hentbol takımımıza destek olmaya çalışıyoruz. İnşallah desteğimiz bu sezon daha da artacaktır.

 Avrupa kupası için Moldova’ya gittiğimizde Taşova yazacaktır buda bizim açımızdan önem arz etmektedir diyerek başarılar diledi.

Takım Antrenörü Stanojeviç ise

“Bu sezon hep beraber mücadele ederek Taşova Hentbolu ligde üst sıralarda yer alması için çalışacağız.Amacımız bu sezon sonu yine başarılı ve adından söz ettiren bir oluşturmaktır”dedi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert