Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 11:25

Taşova Coşku ile Demokrasi Nöbetine Devam Ediyor

Milli Birlik ve Kardeşliğimize Cumhuriyet ve Demokrasimize Yönelik Darbe Girişimine Karşı Olmak İçin Tüm Vatandaşlarımız dün akşamda demokrasi nöbetin de idi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 30-07-2016 10:09   Güncelleme : 30-07-2016 10:09
Taşova Coşku ile Demokrasi Nöbetine Devam Ediyor

  Ülkemizde 15 Temmuz 2016 günü  Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılmaya çalışılan darbe girişimine karşı ilçemizde vatandaşlarımızın demokrasi nöbeti tüm hızıyla devam ediyor.

    28 Temmuz 2016 Perşembe günü akşamı vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ile demokrasi nöbetinin 15 gün boyunca tutulduğu belediye binası önünde yaklaşık 2000 vatandaşımız bir araya geldi.

 İlçemiz Merkez çarşı cami müezzin-kayyumu İlhami Yağmur’un Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Zile Mehteran takımının eşliğinde Atatürk Bulvarında gerçekleştirilen kortej yürüyüşünden sonra Belediye binası önünde verdiği konser büyük bir coşku ve ilgi ile izlendi.

Belediye Başkanı Bayram Öztürk burada yaptığı konuşmada;
 “15 Temmuz’da bir takım vatan hainleri tarafından ülkemizin dirliği, birliği ve huzurunu bozmak için darbe girişiminde bulunuldu. Ancak yüce Türk halkımız bu vatan hainlerine fırsat vermedi. Bu büyük millet Çanakkale ve Kurtuluş savaşında gösterdiği birlik ve beraberliğini bu hain eylemde de bir kez daha göstermiştir. Hiç bir vatan hainlerine bu kutsal toprakları böldürmeyeceğiz. 15 Temmuz’da olduğu gibi yine milletimiz üstesinden gelerek demokrasiye sahip çıkacaktır.

  15 Temmuz gecesi vatanımızın parçalanmaması için meydanlara inip tankların ve topların önüne yatarak şehit düşen sivil, polis ve asker şehitlerimize Allah’ tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum dedi.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert