19 Mart 2022 günü  Belediye Düğün Salonunda  228 seçmenden 225 ‘nin oy kullandığı Şoförler ve Otomobilciler Odası  seçiminde 96 oy alarak başkan seçildi.

     23 Mart 2022 Çarşamba günü mazbatasını alan  yeni Başkan Fuat Canlı Oda binasında saat 2.00’da düzenlene törenle devir teslimi gerçekleştirdi. Başkanlık odasında karşılayan  İsmail yüksel’e çiçek sunumu ve mazbata teslimi yaptı.    Başkan İsmail Yüksel ; “ 16 Yıl şoför esnaflarımız için çalıştık. Artık görevi gençlere devretme vakti geldi. Yeni Başkan Fuat Canlı kardeşimiz ve yönetim ve denetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

    Şoförler ve Otomobilciler Odası  Başkanı Fuat Canlı;”Zorlu bir seçim sürecini çok şükür kazasız ve sıkıntısız bir şekilde atlatarak bugün buraya geldik. Değerli üyelerimizin de teveccühü ile benim için büyük anlam ifade eden bu görevi Sayın Başkanım İsmail Yüksel’den görevi teslim aldık. İnşallah biz teslim edene kadar bunun çıtasını buradaki yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber yükselteceğiz, Üyelerimizin hizmetkârı olarak geldik. Değerli basın mensupları, değerli arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun. Her birinize teşekkürlerimi sunuyorum. Devraldığımız bu hizmet bayrağını en iyi şekilde taşıyacağız. Kendisine şoför esnaflarımız olarak teşekkür ediyorum, bundan sonraki yaşamında sağlık, sıhhat ve huzur dolu günler diliyorum” şeklinde konuştu.