Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 12:01

Türk Kızılay Amasya Şube Başkanı Mahmut Albayrak Güven Tazeledi

Amasya Kan Merkezi Konferans salonundan yapılan kongreye çok sayıda davetli katıldı. Divan heyetinin oluşturulması, faaliyet ve mali raporların okunmasının ardından tek liste ile girilen kongrede mevcut Başkan Mahmut Albayrak güven tazeledi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 20-03-2022 01:07
Türk Kızılay Amasya Şube Başkanı Mahmut Albayrak Güven Tazeledi

 Amasya Kan Merkezi Konferans salonundan yapılan kongreye çok sayıda davetli katıldı.

  Divan heyetinin oluşturulması, faaliyet ve mali raporların okunmasının ardından tek liste ile girilen kongrede mevcut Başkan Mahmut Albayrak güven tazeledi.

 Seçimden sonra bir konuşma yapan Albayrak, “Biz bu göreve aday olduğumuzda yükümüzün ağır olacağını, yaptığımız işin vebalinin büyük olduğunu biliyorduk.

 Yeni dönemde yine aynı heyecan, aynı inanç ve kararlılıkla çalışmalarımıza sizlerin de desteği ile devam edeceğiz. Bizler, Yönetim Kurulu üyelerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız, gönüllülerimiz ve bağışçılarımız ile kocaman bir aileyiz.

  Bundan sonra da hep birlikte daha çok ihtiyaç sahiplerine ulaşmak, yaraları sarmak ve gönüllere dokunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Genel kurulumuzu şereflendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert