1965 yılında kurulan ilçemizin en eski sivil toplum kuruluşlarından Şoförler ve Otomobilciler Odası 19 Mart 2022 Cumartesi günü olağan genel kurul toplantısını yaptı.

Saat 11.30’da Belediye Düğün salonunda başlayan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimlerine 3 aday katıldı. Kongrenin Divan Başkanlığını; Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı İsa Köse, Divan Başkan vekilliğini Turgut Çelik, katip üyeliklerini ise Engin Bayraktar, Adnan İsmail Demir,  Selami Güven yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra açış konuşmasını AESOB Başkanı İsa Köse yaptı.Oda Genel Sekreteri Fatih Aydın’ın okuduğu gelir-gider bilanço hesaplarının ibrasından sonra başkan adayları: Fuat Canlı, Celadin Tilki ve  Tuncay Bek birer konuşma yaptı ve konuşmalarından sonra seçimlere geçildi.

11.30 da başlayan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimine birbirinden değerli 3 adayın kıyasıya yarışında  Fuat Canlı 96 oy, Celalettin Tilki 67 oy, Tuncay Bek 61 oy aldı. 1 Oy geçersiz olarak sayıldı.

Seçmen sayısının 228 olup sandığa 225 oyun girdiği seçimi Fuat Canlı 96 oy alarak kazandı.

Yeni Taşova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını Kazanan Fuat canlıya görevinde başarılar dileriz.