1 yılı aşkın bir süredir Alpaslan köyünde imam-hatip in bulunmaması köy tepki gösteren köy halkı bir yılı aşkın süredir köyümüzde imam-hatip yok devlet bizleri unuttu sanırım dedi.

 Ülkemiz genelinde Beldeler arasında ilk kez müze kurulan, İlçemizin dışında ilk kez ortaokul açılan, üç dönem Türkiye Büyük Millet Meclisinde görev yapan ilk milletvekilimiz merhum Vehbi Meşhur’u   meclise gönderen, TRT’ye ilk Türk Halk Müziği sanatçısını yetiştiren daha bir çok ilklere imza atan Seyyid Nureddin Alpaslan hazretlerinin kurduğu Alpaslan beldemizin tek camiisin de yaklaşık bir yılı aşkın süredir imam yok.

 Kasaba iken dört mahallesi olan Alpaslan kasabamız ilçe olmayı beklerken, bu hükümet döneminde bırak ilçe olmayı 1964 yılında belediye teşkilatı kurulan kasabamız köy oldu. Çevre köy yolları asfalt yol yapıldı ama Alpaslan köyünün yolları asfalt yapılmadı ve bakımsız. Her zaman  ilkleri başaran Alpaslan köyünde 1 yılı aşkın bir süredir tek camisi olmasına rağmen camii ye bir imam-hatip verilmedi.

Köy halkı yetkili kişilerin bu durumu görmemezlikten gelmemeleri ve 1 yılı aşkın bir süredir neden bizim köyümüzün tek camiisi ne imam-hatip verilmedi. Diye sitem ediyor