Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 04:31

Tüm Çevre Doğa Katledildikten Sonra Bizler Yaşayamayız..!

”14 Mart Dünya Nehirler İçin Eylem Günü” nedeniyle 13 Mart 2022 Pazar günü saat 15.00’de İstanbul Kadıköy Rıhtımında bir etkinlik gerçekleştirildi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 14-03-2022 12:33

 ‘’14Mart Dünya Nehirler İçin Eylem Günü’’ nedeniyle 13 Mart Pazar günü İstanbul Kadıköy Rıhtımında kar yağışı altında düzenlenen etkinliğe  Taşova boğalı dağların’da yaşanan dpğa katliamını dile getirmek için Taşova Çevre Platformu adına; Platform Sözcüsü Avukat Kemal Aytaç, Ali Aytaç, Zihni İlçe, Zeki Üstün ve  Kasım Öz katıldılar.

Platform Sözcüsü Avukat Kemal Aytaç: Kadıköy’de çevre için buluştuk dostlarla yaşamı ormanı nehirleri savunmak için buradayız. Çevre, doğa katledildikten sonra bizlerin yaşaması mümkün değil buradan tüm insanlığa çağrım çevreyi ve doğayı koruyalım savunalım. dedi.

Diğer Katılımcı dernek ve platformlar.

Munzur Koruma Kurulu (DEDEF), Şavşat Dernekleri Federasyonu (ŞAVŞAT FED), Malatya Çevre Platformu, Peri Suyu-Karakoçan (DEP) Dayanışma İnisiyatifi, Çekerek Irmağı Özgür Akacak Platformu, Loç Vadisi Koruma Platformu, Fatsa- Ünye Doğa Koruma Platformu, Artvin Çevre Platformu, ikizdere Çevre Gönüllüleri, Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği, Validebağ Gönüllüleri, Bakırtepe Çevre Platformu, Karakoçan Dernekler Federasyonu, Divriği Yaşam ve Doğa Platformu, Karadeniz İsyandadır Platformu, Doğanın Çocukları, Yeryüzü Ekoloji Kolektifi, Doğa İçin Sanat Derneği”

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert