İstanbul’da faaliyet gösteren Samsun Amasya Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SAMASDER) Başkanı ilçemize bağlı Yeşiltepe köyünden Burhan Erginer, 17   yıl önce inşaatına başlanan ve bir türlü bitirilemeyen Taşova-Ayvacık karayolu konusunda büyük gayret gösteriyor.

 Başkan Erginer; İYİ Parti Grup Başkan Vekili Samsun milletvekili Erhan Usta ile İstanbul’da karşılaşmalarını sosyal medyaya taşıdı:

 ”İYİ Parti Grup Başkan Vekili Samsun milletvekili Erhan Usta ile İstanbul-Esenyurt’ta yapmış olduğumuz STK ve esnaf ziyaretinde vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaştık. Bu çalışmamıza  İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra  Kavuncu ve Esenyurt ilçe Başkanı Hakan Akkuş’ta katıldı. tabi ki sayın vekilimizle karşılaşınca ilk aklıma gelen soru: ”Ayvacik-Tasova Karayolu oluyor sayın vekilim.” Milletvekili Usta:  ”İktidara gelirsek ilk icraatımız, neden yapılmıyor diye defalarca mecliste gündeme getirdiğimiz yolun yapılmasına derhal başlayacağız.” sözünü verdi. Geleceğin sayın Ekonomi Bakanıma çok teşekkür ediyor ve inanıyorum.”