Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimleri 19 Mart 2022 günü yapılacaktır. Daha güçlü ve ilkeli yönetim anlayışıyla bütün şoför esnafımızı temsil etmek için bu yola çıkıyoruz. Tabi ki bunları gerçekleştirebilmemiz siz kıymetli meslektaşlarımızın katkısıyla olacaktır. Odamızı esnafımızın derdiyle dertleşecek bir anlayışla yönetmek için adayım. Kutuplaştıran, ayrıştıran değil; birleştiren, kaynaştıran bir yönetim tarzı için adayım. Nakliyeci esnaflarımızın yaşadığı sıkıntılar her geçen gün katlanarak büyümektedir. Ekonomik ve sosyal anlamda tüm sıkıntılarınızı bilen biri olarak çözüm üretmek için adayım.

 

SİZLERİN DESTEĞİ  İLE  YAPACAĞIMIZ  PROJELERİMİZ;

1-Öncelikle  odamıza  araç kurtarıcı  alarak üyelerimizin arıza yapan araçlarını  akaryakıt maliyetine taşıyacağız.

2- Odamıza ait cenaze nakil aracı kazandıracağız.

3- En büyük sıkıntımız olan  sabit araç muayene istasyonunu ilçemize kazandırmak.

4– Korsan yolcu taşıyan  şahıslara gerekli müdahalede bulunup minibüscü  ve  taksici  arkadaşlarımızın  sorunlarını çözeceğiz.

5- Öğrenci taşıma ihalesinde  sözleşmeye;  menfaatlerimiz  koruyan şartları ekletmek .(ilk önceliğimiz akaryakıt farkını ekletmek)

6- Cemiyetin kendi üyelerine maliyetine plaka bastırmak.(Burada en çok galerici arkadaşlarımızın menfaatine olacaktır.)

7-Kamyoncu arkadaşlarımıza  kamyon ve TIR parkı  yeri kazandıracağız

8- Cemiyetimize bağlı bir avukatla anlaşıp, bir kardeşimizin sıkıntısı olduğunda, danışabileceği, hukuk bürosu şeklinde sözleşmeli bir avukat tutacağız.

9- Şoför  meslektaşlarımıza hep bir arada olacağı ve kaynaşacağı  lokal kazandıracağız.

10-Düğünlerimize ,cenazelerimize ,birlik beraber olup üye arkadaşlarımızın  sevinçlerine ve üzüntülerine ortak  olacağız .

11-Her dört ayda bir toplanıp yaptıklarımız ve yapacaklarımızın istişaresini yapacağız.

12- Şoförler Odası Başkan Adayı olarak imkanlar dahilinde üyelerimizin yapılmasını istediği fikir ve önerilere her zaman açık olacağız.

13-Bu projeleri nasıl yapacak düşüncesi değil de hep beraber nasıl yaparız dediğimizde hepimizin kazandığı andır.

Sorunlarımızı çözebilmek için yeni yönetim ekibimizle sizlerden yetki istiyoruz. Oda seçimlerimizin nakliyeci arkadaşlarıma ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum

“ KOLTUK SEVDALISI DEĞİL HİZMET SEVDALISIYIZ “.

 

SAYGILARIMLA

Şoförler ve Otomobilciler  Esnaf Odası Başkan Adayı

TUNCAY BEK

GSM; 0532 601 36  44