Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
28 MART Perşembe 22:03

Celadin Tilki Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına Olduğunu Açıkladı

19 Mart 2022 Cumartesi günü yapılacak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimleri için taksici esnafı Celadin Tilki Oda Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 28-02-2022 14:41   Güncelleme : 01-03-2022 10:32
Celadin Tilki Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına Olduğunu Açıkladı

1969 yılında ilçemize bağlı Hacıbey köyünde doğan Tilki yaptığı açıklamada 1991 yılından itibaren şoför camiasının içerisinde yer aldığını söyledi.

2005-2016 yılları arasında Şoförler ve Otomobilciler Odasında personel olarak çalıştığını ve taksici esnafı olduğunu belirten Tilki  şoförler camiasının  sıkıntılarını iyi bildiğini açıkladı.

“Şoför esnafı üye arkadaşlarımın her daim yanlarında olacağız,ortaya çıkan sorunlarımızı birlikte çözüm üreteceğiz. Şoför arkadaşlarımız bizleri bu göreve layık görmeleri halinde bizlerde  plakaları bedellerinde şoför arkadaşlarıma maliyet fiyatına vereceğim ve en büyük sorunumuz olan  sabit muayene istasyonunu Taşova’mıza getirmek için elimden geleni yapacağım.Zaten şoför ve esnaf üye arkadaşlarım daha iyi biliyorlar  ben her daim hizmet etmekten gurur duyuyorum.

 Tüm bu sorunları çözmek ve şoför arkadaşlarımıza ekibimle birlikte hizmet etmek için 19 Mart’ta yapılacak olan seçimde şoför arkadaşlarımın oylarına talibim” dedi.

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert