Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
20 NİSAN Cumartesi 04:12

VALİ ÇOMAKTEKİN VEDA ETTİ

Valiler Kararnamesiyle Merkez Valiliğine Atanan Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin İlçemize Veda Ziyaretinde Bulundu.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 10-06-2016 09:49   Güncelleme : 10-06-2016 09:49
VALİ ÇOMAKTEKİN VEDA ETTİ

Valiler Kararnamesiyle Merkez Valiliğine Atanan Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin İlçemize Veda Ziyaretinde Bulundu

 

Çomaktekin Taşova Hükümet Konağı önünde Kaymakam Kudret Kurnaz, Garnizon Komutanı Teğmen Murat Semiz, Emniyet Müdürü İlhan Sönmez, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer ve daire amirleri tarafından karşılandı.

Hizmet süresi boyunca tüm Amasya geneline imkanlar ölçüsünde hizmet götürmeye çalıştık diyen Çomaktekin

“Amasya ve ilçeleri dahil hepsini sevdik. Taşova Amasya’mızın en önemli ve güzel ilçelerinden bir tanesi ve olumsuz hiçbir şey yaşamadık.

Taşova’nın da daha ileri bir noktaya gitmesi için önemli çalışmalarda yürütüldü. Başta Yeşilırmak nehri ıslahı olmak üzere önemli yatırımlar yapıldı ve Taşova’nın görüntüsü değişmeye başladı.

Hizmetler yaparken insani değerler ön planda olması gerekiyor. Yönetim tarzında adaletin şefkatin merhametin hakkaniyetin olması kalp kırmamak en önemli hizmetlerdir” dedi.

Kaymakam Kurnaz ise Çomaktekin ile görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Bizleri her zaman güler yüzünüzle karşıladınız ve ne zaman bir işe niyetlensek hep destek oldunuz diyerek teşekkür etti.

  

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert