11 şubat  Cuma günü  Hükümet konağı Atatürk anıtı önünde saat 16.00 da Taşova minibüs şoförleri adına basın açıklaması yapan Tuncay Bek basın açıklamasında : Sayın meslektaşlarım  bu basın açıklamasını sizler adına  müsaade  eden sayın kaymakamımıza buradan ayrıca çok teşekkür ediyorum.

Bizleri kırmayıp sesimizi duyurmak için buraya kadar gelen gazeteci arkadaşlarımıza da teşekkür ederim.

Malumunuz son zamanlarda akaryakıta gelen üst üste zamları, buradan sayın cumhur başkanımıza öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunar bizlere yardımcı olmasını rica ediyoruz.

Biz öğrenci taşıyan servisçiler Olarak geleceğimizi emanetçi si olduğu aileleri en değerli varlıkları olan çocukları taşıyoruz  sorumluluğumuzun bilincindeyiz işimizi itina ile yapıyoruz Lakin akaryakıt fiyatlarına fahiş Fiat olduğunda sürekli zam gelmesinde araç kullanırken kafamız rahat değil 27 08 2021 de yapılan öğrenci taşımalı ihalesi akaryakıtın litresi 6 TL'dir şimdiki tarihte ise akaryakıtın litresi 16 TL Biz şu anda akaryakıt parasına öğrenci taşıyoruz ve zarar ediyoruz ihale sözleşmesinde Akaryakıt zamlı olmadığı için biz bu zamları kaldıramıyoruz.  Zaten bir buçuk yıldır Corona sebebiyle araçlarımızı çalıştıramadık çalışmadığı için de büyük bir ve borcumuz oldu borçlarını ve araç taksitlerini ödeyemeyen arkadaşlarımız araçlarını sattı. Bizlere devletimizin bütçesini elverdiği kadar Yardımcı olmanızı istiyoruz En azından ihale tarihindeki akaryakıt listesi 6 TL olan ve şimdiki süreçte 16 TL olan farklı bir nebze de olsa ödenmesi bizlere çekmiş olduğunuz servisin ve günlük yemeğimizi sizden devletimizin gücü yettiği kadar bizlere yansıtılmasını talep ediyoruz. Bir dahaki öğrenci ihale sözleşmesi yapılırken akaryakıt zammı farkını sözleşmeye eklenmesini istiyoruz kamuoyuna Saygılarımızla duyurulur.