Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
20 NİSAN Cumartesi 05:29

Atatürkçü Düşünce Derneği Bir Bildirge Yayınladı

Taşova Atatürkçü Düşünce Derneği Samsun'da Atatürk anıtı'na yapılan saldırıyı kınamak adına bir Bildirge yayınladı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 05-02-2022 12:18   Güncelleme : 05-02-2022 12:18
Atatürkçü Düşünce Derneği  Bir Bildirge Yayınladı

  Basın ve kamuoyuna: Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesine Atatürk ilke ve devrimlerine özellikle Demokrasinin olmazsa olmazı laikliğe ve Atatürk'ün manevi kişiliğine yönelik saldırıların giderek arttığını üzüntü ile görüyor kaygı ile izliyoruz , bu saldırıların beyinleri yıkanmış kiralık faillerinin Keşke Yunan kazansaydı diyecek kadar vatan ve millet bilincinden yoksun meczupları alternatif tarih yazıcılığı ile soyunmuş Sözde akademisyenler 21. yüzyılda saltanat ve hilafet Özlemiyle yanıp tutuşan üniter Ulus devlet karşıtı tarih cahillerini baş tacı eden kimi Bildik çevrelerden cesaret buldukları ortada.

 Öte yandan mobese kameraları ile her yer ve herkes izlenirken Şehit şehrin ortasındaki Atatürk anıtı'na kamyonetle yaklaşıp dakikalarca halatlar bağlanmak ve araçla çekilmek suretiyle gerçekleştirilmeye çalışılan bu saldırının nasıl olup önlenmediği Ayrıca açıklanmaya muhtaçtır.

 Atatürkçü Düşünce Derneği bütün bu alçak saldırıları olduğu gibi ulusal Kurtuluş savaşımızın simgesi şehri Atatürk'ün Kutlu  yolculuğunu ilk adımı Gençlik ve Spor Bayramı ile onurlanmış Samsunumuzun Onur anıtı'na kasteden bu son ihaneti de lanetlemek de süreci sonuna kadar izleme görev saydığını kamuoyu ile paylaşmaktadır.

 Cümle Hainler ve cesaretlendikleri iklimi yaratan aymazlar bilsinler Biz buradayız kuva-yi Milliye şehitlerimizden emanet bu aziz Vatan'da Gökte Yıldız tükenir Denizde kum tükenir Mustafa Kemaller Tükenmez

Atatürkçü Düşünce Derneği.

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert