Taşova Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer Amasya’ya yapılan 2021-2022 yılı Mahalli Okul Sporları Atletizm- Kros yarışmalarında başarı elde eden Şehit Adem Sezgin Yatılı Bölge Ortaokulu sporcuları ve öğretmenlerini kabul etti.

Elde edilen başarıdan dolayı sporcu ve öğretmenlerini kutlayan Milli Eğitim Müdürü Tümer “Yapılan yarışmalar sonucu Yıldız erkekler 3000 metrede takım olarak il üçüncüsü olurken yine okulumuz 7-A sınıfı öğrencilerinden Cemre Buse Köktepe bireysel de il üçüncüsü, takım olarak ise Yıldız Kızlar 2000 metrede takım olarak Amasya il dördüncüsü olmuşlardır.

Öğretmen ve öğrencilerimizin elde ettikleri başarıdan dolayı gurur duydum ve mutlu oldum. Öğrencilerimizin derslerinde olduğu gibi sportif faaliyetlerde de başarılı olması bizleri daha da mutlu etmektedir. Sporun temel amacı, davranış belirleyici değerleri yaymak ve güçlendirmektir. Öğrencilerimizin bu alandaki başarısı kişisel ve psikolojik gelişimlerine de katkı sunacaktır. Yaşamda karşılaşacakları sorunlara çözümler getirmelerinde onlara rehber olacaktır.

 Bu başarıda emeği olan bütün öğretmenlere teşekkür ediyorum. sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

 tasovahaber.net/Tevfik Öztürk