Bu yıl Milli Piyango tarihindeki en büyük ikramiye olan 120 Milyon TL'ye kavuşmak isteyenler Taşova ilçemizde Milli Piyango bayiliği de yapan Spor Toto bayiye gidiyor. 
İddia bayi'de çalışan Mehmet Koca, yılbaşına 1 hafta kala biletlerin tükendiğini ve tekrar bilet aldıklarını söyledi. Koca: “Yeni yıla 1 hafta kala biletler tükendi, tekrar sipariş verdik. Büyük şehirlerde çıkacak ikramiyeyi kimseyle paylaşmak istemeyen insanlar tam bilet alıyor. Ama bizim insanımız en çok çeyrek bilete rağbet gösteriyor. Büyük ikramiye çıkacaksa şansım varsa buna da çıkar deyip çeyrek bilet alıyorlar. Fiyatının 30 TL olması insanları çeyrek bilete yönlendiriyor.” dedi.
BİLET ALAMAYAN KAZIKAZAN ALIYOR
Aynı zamanda Sayısal Loto Bayiliği de yapan Koca, “Geçen sene 100 bin TL verdik bu yıl da Taşova'lılara yüklü bir ikramiyenin bizim bayimizden çıkacağını düşünüyorum. Her yıl Milli Piyango 
biletlerine talep biraz daha artıyor, insanların zengin olma umudu hiç bitmiyor ve çekilişe son bir hafta kala satışlarımız çoğalıyor. 
Bilet alamayan müşterilerimiz ise kazıkazan ve diğer şans oyunlarına yöneliyor. Özellikle kazıkazan alıyorlar çünkü çıkan ikramiyeyi belli bir limite kadar direkt bayimizden temin edebilme imkanları var. Yeni yıl da herkese uğurlu gelsin. Müşterilerimizin ve tüm Amasya'mızın yeni yılını kutluyorum. 2022'de şansımız bol olsun.”dedi