Kocaeli Körfez’de 16 Aralık günü  yaşanan iki ölüm olayının birbirleri ile bağlantılı olduğu ortaya çıktı. Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde  terk edilmiş bir aracın yanında kanlar içinde ilçemze bağlı Karlık köyünden Celal Serçe’nin cesedi bulunmuştu.

Düzce Yığılca nüfusuna kayıtlı Nebahat Er(35) Kocaeli Körfezdeki evinde boğazı kesilmiş bir şekilde bulundu.

Körfez Esentepe Mahallesi, Hamit Kaplan Caddesi Bahar Sokak’ta bir apartmanda  yaşayan  Nebahat Er’den haber alamayan yakınları, durumu polise bildirmişti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri eve girdiklerinde oturma odasında Nebahat Er’in cesediyle karşılaştı.

Yaşanan her iki olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan Kocaeli polisi, iki olayın  birbiri  i ile bağlantılı olduğunu tespit etti. Ekipler,  Celal Serçe ile eşinden boşanan Nebahat Er arasında ilişki olduğunu, Serçe’nin  öldürdükten sonra aracıyla ormana gidip, tabanca  ile  intihar ettiğini belirledi. Ayrıca Celal Serçe’nin kayıp cep telefonu da Nebahat Er’in evinde bulundu.

Celal Serçe’nin cenazesi, bugün Körfez Çamlıtepe Mahallesi Kemal Sadi Şirin Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Körfez İlimtepe mezarlığında toprağa verildi.